Concept

OnsConcept

The ultimate treat for food lovers
Een gelukkige koe zorgt voor smaakvol vlees. Dat is wat wij geloven. Samen met vleesleverancier Hendrik Dierendonck selecteerden we de beste runderrassen. We combineren ons Belgisch pronkstuk West-Vlaams rood met Oostenrijkse Simmenthaler wat zorgt voor een karakteristieke smaak. Het vlees wordt in onze eigen keuken gemalen, gekruid en gevormd waardoor de voortreffelijke kwaliteit altijd gegarandeerd wordt.

Ook een lekker broodje mag uiteraard niet ontbreken. De ideale bun: zacht maar net niet soft, mooi van vorm en perfect van dikte. Daar zorgt lokale bakker Brovado voor. Ambachtelijke broodjes met passie gemaakt, dat smaakt.

Ook de zoetekauwen zijn we niet vergeten. Wij zijn alvast wild van ons roomijs met buffelmelk. Hoe kan het ook anders, met ons beestig concept 🙂

Ja, het mag gezegd worden, als foodies zijn wij best wel trots op al deze samenwerkingen!

Pieter, Sarah en het volledige Burgerhuisteam